Partners

Professionals - De basis van het AAITI Consortium

De overgang binnen een bedrijf naar Het Nieuwe Werken vereist veel aanpassingen in de hele organisatie, van ICT tot Human Resources tot Facility Management. AAITI heeft met haar partners de expertise in huis om een totaaloplossing te kunnen bieden voor een succesvolle introductie van deze werkwijze. Zo kunnen wij u van dienst zijn op de volgende gebieden:
ICT infrastructuur
ICT migratietraject en organisatie
ICT management
ICT usability
Management en informatiebeleid
Organisatieadvies

ICT Managed HNW Services (zowel outsource als insource trajecten)


Bovenstaande competenties bieden wij als totaaloplossing kosteneffectiever en op een hoger kwaliteitsniveau aan dan de meeste ICT dienstverleners.

 

De samenwerking tussen BIOC en BFNC zorgt bijvoorbeeld voor een goede vertaalslag tussen organisatiebehoefte en invulling van de onderliggende Service Processen. Voeg daaraan de technische -en architectuur expertise toe van Counsellor Implementations, en de meest innovatieve infrastructuuroplossingen komen doelmatig binnen uw bereik. Tel daar de 'usibility' expertise van Easytech en informatiemanagement kwaliteiten van Content Care bij op, en het zal voor uw organisatie duidelijk worden dat u uw medewerkers centraal stelt. Tot slot, via e-PrivateOffice is het bovenstaande eenvoudig op abonnementbasis te integreren en te realiseren. Zowel voor kortlopende proef-projecten tot meerjarige end-to-end Turnkey-projecten.

 

 

AAITI ontzorgt en selecteert de competenties die bij uw behoeftes passen.

Home  |  Partners  |  Over ons  |  Servicegebied  |  Vacatures  |  Contact

Copyright AAITI - 2011

English